Arda Güler’e bir övgü de dünya yıldızı Mbappe’den!

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 4:26 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 4:27 pm

İspanyol basını, Real Madrid’in yeni transferi Kylian Mbappe ile Milli yıldız Arda Güler arasında geçtiği iddia edilen diyaloğu yazdı. Mbappe’nin Güler’e “Senin çok yeteneğin var, beni şaşırttın…” dediği iddia edildi. Öte yandan haberde, Mbappe’nin Arda ile ilgili “O bir yıldız, vizyonu olağanüstü” yorumunu yaptığı belirtildi.

Real Madrid’in yeni transferi Kylian Mbappe, A Milli Takım’ın genç yıldızı Arda Güler ile yaptığı idmanın ardından genç yıldızı övdü.

İspanya’da yayın yapan Defensa Central’in haberine göre; teknik direktör Carlo Ancelotti, dün yapılan antrenmanda Arda Güler – Vinicius Junior – Kylian Mbappe üçlüsünü ileri uçta denedi.

Arda’nın pasında topla buluşan Mbappe, topu ağlara gönderdi.

Haberde, Mbappe’nin Milli yıldız Arda Güler’e, “Senin çok yeteneğin var, beni şaşırttın…” dediği iddia edildi.

İspanyol basınının aktardığına göre sezona formda bir şekilde başlayan Arda Güler’le ilgili konuşan Mbappe, “O bir yıldız, vizyonu olağanüstü” yorumunu yaptı.

Real Madrid’in Serie A ekiplerinden Milan ile yaptığı hazırlık maçında 45 dakika süre alan Arda Güler’le ilgili konuşan teknik direktör Ancelotti şunları söylemişti:

“Arda Güler tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir.

Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta sağ, solda oynamak onun için iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak.”

Arda Güler, El Clasico’da 90 dakika sahada kaldı! 1 asist yaptı, golü ofsayta takıldı

İspanyol basını, Real Madrid'in yeni transferi Kylian Mbappe ile Milli yıldız Arda Güler arasında geçtiği iddia edilen diyaloğu yazdı. Mbappe'nin Güler'e "Senin çok yeteneğin var, beni şaşırttın..." dediği iddia edildi. Öte yandan haberde, Mbappe'nin Arda ile ilgili "O bir yıldız, vizyonu olağanüstü" yorumunu yaptığı belirtildi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ