Evli ve 3 çocuk babası balık tutarken vuruldu! Serseri kurşun mu, saldırı mı?

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 8:15 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2024 Pazar 8:15 pm

Sakarya’da balık tuttuğu esnada kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen bir silahtan çıkan merminin isabet ettiği Metin Kafalı, hayatını kaybetti.

Sakarya’nın Erenler ilçesi Yazılı Mahallesi’nde yaşayan Metin Kafalı (50), arkadaşı Saim Okur ile dün akşam saatlerinde Sakarya Nehri kenarında balık tutmaya gitti.

İki arkadaş balık tuttukları sırada kim tarafından ve nereden ateşlendiği belli olmayan bir tabancadan çıkan kurşun Kafalı’ya isabet etti. Yaralanan Kafalı, bir anda yere yığılırken, arkadaşı 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kafalı, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Metin Kafalı’nın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi.

Otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Kafalı’nın cenazesi bugün Erenler Yazılı Mahallesi Merkez Cami’de ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Erenler Yazılı Mahalle Mezarlığı’na defnedildi.

Jandarma ekipleri de Kafalı’nın serseri bir kurşunla mı yoksa silahlı saldırı sonucu mu hayatını kaybettiğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Ölümden kıl payı kurtuldu! Kafede otururken omzuna yorgun mermi saplandı

Sakarya’da balık tuttuğu esnada kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen bir silahtan çıkan merminin isabet ettiği Metin Kafalı, hayatını kaybetti.

 

Kaynak: DHA