Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su yemek fiyatını Euro ile savundu

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 11:51 am - Güncelleme: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 12:05 pm

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) CEO’su Alp Er Tunga Ersoy havalimanındaki yemek fiyatları “Fiyatları euro bazına çevirirseniz Avrupa’daki havalimanından çok daha pahalı değiliz, aynı fiyatlar”  dedi.

Yurt dışına çıkmanın bile hayal olmaya başladığı bugünlerde bir şekilde havalimanlarına giden vatandaşlar yüksek fiyatlardan dert yanıyor. Havalimanında düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan  İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) CEO’su Alp Er Tunga Ersoy kur artışını unutarak yüksek fiyatları Euro’ya bağlayarak savundu.

İstanbul Havalimanı’nda yiyecek ve içecek fiyatları uçuşa geçti!

Alp Er Tunga Ersoy açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Esasında fiyatları euro bazına çevirirseniz Avrupa’daki havalimanından çok daha pahalı değiliz aynı fiyatlar. Ama bunun yanında yolcularımızın bütçesine göre koyduğumuz otomat makinelerden özellikle su, kahve, sandviç gibi temel ihtiyaçları daha düşük fiyata alınabiliyor. Havalimanları genellikle yolcuların bütçesine göre düşükten yükseğe doğru değişik konseptleri hayata geçirir. Havalimanımızda da bunu bulmak mümkün

Kaynak: DHA