Galatasaray’dan yeni sezon öncesi 3 nokta transfer! İşte sözleşme detayları ve istatistikler

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 1:33 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 1:33 pm

Son şampiyon Galatasaray, yeni sezonda da liderlik iddiasını sürdürmek için nokta transferlere yöneldi. Şampiyon kadrosunu korumak isteyen Galatasaray şimdiye kadar yalnızca 3 transfer yaptı.

Süper Lig’de yeni sezonda da şampiyon olarak 5’inci yıldızı göğsüne takmak isteyen Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe transfer sezonunda fırtına gibi esti! İşte yeni transferler ve sözleşme detayları

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE’DEN SONRA GALATASARAY’A

Türkiye’deki kariyerine Beşiktaş’ta başlayan Michy Batshuayi 2 sezonluk Fenerbahçe macerasının ardından Galatasaray’a transfer oldu. 30 yaşındaki Batshuayi, Sarı-Kırmızılılarla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan deneyimli forvet, geçen sezon 43 maçta 24 gol ve 3 asistle etkileyici bir performans sergiledi.

SACHA BOEY’İN YERİNE ARANAN KAN

Danimarkalı sağ bek Elias Jelert, Galatasaray’ın savunma hattına kattığı yeni isim oldu. Kopenhag’dan transfer edilen 21 yaşındaki genç oyuncu, 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada oyuncu için 9 milyon Euro bonservis ödeneceği açıklandı. Geçtiğimiz sezon 45 maçta görev alan Jelert, 1 asistle katkı sağladı.

GALATASARAY TARİHİNİN EN YÜKSEK BONSERVİS BEDELİ

Galatasaray, aradığı 8 numarayı sonunda buldu. Orta saha hattına Brezilyalı Gabriel Sara’yı transfer eden Galatasaray 25 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncuya her bir yıl için 2 milyon 750 bin euro ödenecek. Norwich City’e ise oyuncu için 18 milyon euro bonservis verilecek. Galatasaray tarihindeki en yüksek bonservis bedeli olan 18 milyon euro 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitte ödenecek. Gabriel Sara, geçtiğimiz sezon 53 maçta 14 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: TELE1