Denizli’de korkunç cinayet! İple bağladığı eşini işkence ederek öldürmüş

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2024 Perşembe 4:53 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2024 Perşembe 4:53 pm

Denizli Tavas’ta Mehmet Ali Elbeli isimli erkek, üç çocuk annesi eşini iple bağlayıp işkence ettikten sonra bıçakla öldürdü. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Elbeli, korkunç cinayetle ilgili ifadesinde tüm işkenceyi kendisinin yaptığı iddia etti.

Olay, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezini arayan 37 yaşındaki Mehmet Ali Elbeli’nin ihbarı ardından 34 yaşındaki 3 çocuk annesi Müge Elbeli’yi evin salonunda ölü olarak buldu. Vücudunda darp ve yara izleri bulunan kadının cenazesi, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

MERAK EDİP EVE GERİ DÖNDÜ

Yaptığı ihbarın ardından aynı mahallede yaşayan arkadaşı S.S.’nin evine giden Mehmet Ali Elbeli, bir süre sonra ölüme terk etiği karısının durumunu merak etti. Koca arkadaşları A.K., S.S. ve F.Y. ile birlikte F.Y.’ye ait otomobille eve yaklaştıkları sırada, evin önündeki kalabalığı görüp panikleyerek kaçmaya başladı. Kocayı biraz ileride bırakan 3 arkadaşı, araçla yollarına devam etti.

JANDARMA TÜM ŞÜPHELİLERİ KISA SÜREDE YAKALADI

3 çocuk annesi kadının evde ölü bulunduğu olayı aydınlatmak için titiz bir çalışma yapan Denizli İl Jandarma Komutanlığı, JASAT, KOM, Siber Suçlarla Mücadele, İstihbarat, İlçe Jandarma Komutanlığı ve narkotik köpek timinin de aralarında bulunduğu çok sayıda ekiple olaya müdahale etti.

Araçla olay yerinden uzaklaşan A.K. ve S.S. Karahisar Mahallesi’ndeki evlerinde, F.Y. ise otomobiliyle birlikte kale ilçesinde yakalandı. Cezaevinden çıktıktan bir gün sonra düşüp yaralandığı için sağ kolu alçıda olan koca Mehmet Ali Elbeli ise jandarmanın yığın çalışması sonucu karanlıkta evine yakın bir noktada dolaşırken gözaltına alındı. Cinayet şüphelisi kocayla birlikte olayla ilgilileri olabileceği değerlendirilen 4 kişiyi kısa sürede yakalayan jandarma ekipleri, Mehmet Ali Elbeli’nin olayın ardından evine gittiği arkadaşı S.S.’nin birlikte yaşadığı N.Y. isimli kadının da tanık olarak ifadesini aldı.

İŞKENCEYİ TEK BAŞINA YAPTIĞINI İDDİA ETTİ

Vücudunda darp ve yara izleri bulunan Müge Elbeli’nin ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan koca Mehmet Ali Elbeli, cinayeti kendisi cezaevindeyken karısının uyuşturucu maddeye bulaştığı ve kendisini aldattığı şüphesiyle işlediğini savundu. Üç çocuk annesi kadını iple bağladıktan sonra kablo ile döverek işkence etiği ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladığı belirlenen koca, olay anında yanında kimsenin olmadığını, tüm bu işkenceleri tek koluyla kendisini yaptığını öne sürdü.

Kadınına uygulanan ağır işkenceden şüphe eden jandarma ekiplerinin, şüphelileri çapraz sorguya aldığı, ayrıca şüphelilerin cep telefonlarına el konulduğu öğrenildi. Cinayet anında çiftin çocuklarının bir yakınlarının yanında oldukları ifade edildi.

KOCASININ CEZAEVİNDEN ÇIKIŞINI KUTLAMIŞTI

Kocası tarafından işkence yapılan öldürülen Müge Elbeyi’nin geçtiğimiz hafta cezaevinden çıkan Mehmet Ali Albeli’nin tahliye olacağı gün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı “Bugün hasret son buluyor. Müge’nin Malisi geliyor. Dakikalar kaldı” notu ve ‘mutlu hissediyor’ şeklinde paylaşımı dikkat çekti.

TikTok bahanesiyle yine kadın cinayeti!

Denizli Tavas’ta Mehmet Ali Elbeli isimli erkek, üç çocuk annesi eşini iple bağlayıp işkence ettikten sonra bıçakla öldürdü. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Elbeli, korkunç cinayetle ilgili ifadesinde tüm işkenceyi kendisinin yaptığı iddia etti.

Kaynak: İHA