Eski kocası tarafından ormanda ağaca bağlanan kadın 40 gün sonra kurtarıldı

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 2:49 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 2:49 pm

Hindistan’da bir kadın, eski kocası tarafından ağaca bağlanarak ormanda terk edildiğini iddia etti. Kadın, 40 gün boyunca hiç yemek yemeden hayatta kaldığını öne sürdü. Polis eski kocayı gözaltına alıp dava açtı.

Olay, bir çobanının Cumartesi sabahı ormanın içinden gelen yüksek sesler duyması üzerine ortaya çıktı. Çoban, sesleri takip ederek Lalita Kayi Kumar’ı Sawantwadi yakınlarında buldu ve durumu yetkililere bildirdi. Polis hızla olay yerine geldi ve bir kesici alet kullanarak kadını ağaca bağlayan zinciri kırdı, Kumar daha sonra hastaneye kaldırıldı.

HASTANEDE NOT YAZDI

Kumar’ın yazdığı bir notta bunu kendisine eski kocasının yaptığını söyledi. Bir polis yetkilisi The Telegraph Online’a verdiği demeçte, “Kumar artık hayati tehlike altında değil” dedi. Yetkili ayrıca, “Onu tedavi eden doktorlar psikiyatrik sorunları olduğunu söyledi. ” diye ekledi.

Polis yetkilileri Kumar’ın ABD’de doğduğunu daha sonra Hindistan’a geldiğini aktarırken Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu’dan bir adamla evli olduğu ve son 10 yıldır Hindistan’da yaşadığı düşünülüyor. Ayrıca, Kumar’ın “vizesinin süresinin dolduğu” bilgisi de paylaşıldı.

ESKİ KOCAYA DAVA

Sindhudurg bölgesi polis şefi Saurabh Agrawal, “Kadının hastanede yazdığı nota dayanarak, eski kocasına karşı cinayete teşebbüs, başkalarının hayatını veya kişisel güvenliğini tehlikeye atma ve haksız yere alıkoyma suçlamalarıyla dava açıldı” dedi.

Kaynak: TELE1