Lille teknik direktöründen Fenerbahçe eşleşmesiyle ilgili ilk yorum

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 1:12 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 1:12 pm

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, karşılaşma öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Genesio, “Yeterli kaliteye sahibiz, iki maç için de takımıma güvenim tam” dedi.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano’yu eleyen Fenerbahçe, bir üst tura yükselerek Fransız ekibi Lille ile eşleşti. Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio’dan eşleşme ile ilgili ilk yorum geldi.

Kulüp televizyonuna konuşan Genesio, oyuncularına güvendiğini belirterek, “Ön eleme turlarında maçlar her zaman zorlu geçiyor. Fenerbahçe veya Lugano fark etmiyor. Rakibimz önemli değil. Fenerbahçe bugün geri düştü, sonra geri dönmüşler. Bu maçlarda fark çok az oluyor ve her şeyi detaylar belirliyor. Bu nedenle, her iki maçta da yüksek konsantrasyonla sahaya çıkıp şansımızı sonuna kadar zorlamalıyız. Yeterli kaliteye sahibiz, iki maç için de takımıma güvenim tam” dedi.

Fenerbahçe, Lille ile ilk maçı deplasmanda 6 Ağustos Salı günü oynayacak. Eşleşmenin rövanşı 13 Ağustos’ta Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Eşleşmeyi geçen takım play-off turuna yükselecek.

Fenerbahçe’ye Fred’den kötü haber!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, karşılaşma öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Genesio, "Yeterli kaliteye sahibiz, iki maç için de takımıma güvenim tam" dedi. 

Kaynak: NTV Spor