Şov yapıyordu… ‘Yılancı Osman’ı yılan ısırdı! Az daha gözünden oluyordu

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2024 Salı 10:56 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2024 Salı 10:56 am

“Koynumda yılan beslemişim” deyimi gerçek oldu. ‘Yılancı Osman’ lakaplı Osman Aslan’, yılanlarla şov yaparken elindeki yılan tarafından ısırıldı.

Adana’da çiğköftecilik yapan 62 yaşındaki Osman Aslan’ın yılan sevgisi görenleri şaşırtıyor.

Adana Otogarı’nda yılanlarla şov yapan Osman Aslan’ın, halk arasında ‘zehirsiz kara yılan’ olarak bilinen yılanları beslemesi görenleri hayrete düşürüyor.

YILAN TARAFINDAN KAŞINDAN ISIRILDI

Osman Aslan, geçtiğimiz gün Adana Otogarı’nda koynunda beslediği yılanlarla şov yaparken elindeki yılan tarafından kaşından ısırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Söz konusu video, sosyal medyada gündem oldu.

“ONLARA CİĞER, KURBAĞA YEDİRİP SÜT İÇİRİYORUM”

“Benim yılanlara karşı bir sevgi ve sempatim var” diyen Osman Aslan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Yılanları çok seviyorum. Ben yılanlarla yatıyorum, kalkıyorum. Zerre kadar zarar görmedim. Yılancılık çocukluğumdan beri bizim ailede var. Millet kahvede okey oynar veya masa kurar eğlenir. Ben arabama biner araziye gider yılan ararım. Benim işim bu. Onları öperim, severim, geri bırakır ve dağa salarım. Koynumda bile yılan besliyorum. Onlara ciğer, kurbağa yedirip süt içiriyorum.”

“KURBAĞA TOPLUYOR ONLARA GECELERİ”

‘Yılancı Osman’ın bilindik bir sima olduğunu belirten Adana Otogarı’nda esnaflık yapan Hikmet Toprak ise şu ifadeleri kullandı:

“Ağabeyimizin yılanlara çocukluğundan bu yana bir sevgisi var. Hayvanlara eziyet yapmaz. Burada kendi elleriyle besliyor. Kurbağa topluyor onlara geceleri. Kasaplardan ciğer alarak yediriyor. Kaselerde süt içiriyor hayvanlara. Hayvan sevgisi çok. Eziyet etmez hayvanlara. Aşırı derecede hayvan ve yılan sevgisi var adamda. İnsanlar Osman abiyi yılanlarla gördüklerinde çok şaşırıyorlar. Adam koynunda yatırıyor, eliyle besliyor.”

Kaynak: İHA