Alex’li Antalyaspor 19 dakikada 3 gol yedi, maç 27’inci dakikada bitti

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2024 Salı 10:19 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2024 Salı 10:20 am

Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspot, İran ekibi FC Sepahan’dan 19 dakikada üç gol yedi. Maç kavga nedeniyle 27’inci dakikada bitti.

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Alex de Souza yönetiminde Erzurum’da sürdüren Antalyaspor, son hazırlık maçında İran ekiplerinden Sepahan ile karşı karşıya geldi.

19 DAKİKADA 3 GOL

Palandöken Yüksek İrtifa Sahası’nda oynanan müsabakada İran ekibi Sepahan, Antalyaspor karşısında ilk dakikalarda art arda goller buldu. Müsabakanın ilk 19 dakikalık bölümünde 3-0 öne geçen Sepahan’ın sert oyunu sonrası iki takım futbolcuları arasında sinirler gerildi.

KAVGA ÇIKTI, MAÇ YARIDA KALDI

Bir dönem Antalyaspor’u çalıştıran Jose Morais’in çalıştırdığı Sepahan ile oynanan karşılaşmada sertlik dozajı yükselirken iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. İki takım arasında yaşanan gerginliğin ardından mücadele 27. dakikada yarıda kaldı.

ANTALYASPOR’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Müsabakanın sertlik ve sakatlık riski nedeniyle yarıda kaldığını açıklayan Akdeniz ekibi, “Antalyaspor ile BF Sepâhân arasında oynanan hazırlık karşılaşması, her iki takım oyuncularının sakatlık riskinin artması sonucu teknik ekiplerin talebi ve müsabaka hakeminin onayı ile 27. dakikada sonlandırılmıştır” ifadelerine yer verdi.

ALEX DE SOUZA HENÜZ KAZANAMADI

Antalyaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Alex de Souza, Akdeniz ekibiyle çıktığı 3 hazırlık maçında da galibiyet yüzü göremedi. Alex de Souza önderliğindeki ilk hazırlık maçında Antalyaspor, Rusya Premier Ligi takımlarından Akron Togliatti’ye 3-2 yenildi. Akdeniz ekibi, ikinci hazırlık maçında Süper Lig ekibi EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşırken bu mücadeleden de 1-0’lık skorla yenik ayrıldı. Son hazırlık maçında Sepahan takımıyla karşılaşan Antalyaspor, 27. dakikada yarıda kalan maçı 3-0 geri kapattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ