Oğlunu kaybeden Safiye Soyman’ın sözleri yürekleri dağladı: Nasıl dayanacağım?

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2024 Pazar 3:06 pm - Güncelleme: 28 Temmuz 2024 Pazar 3:18 pm

MS hastası oğlu Harun Akaröz’ü kaybeden Safiye Soyman “Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Nasıl dayanacağım? Benim oğlum melek oldu” diyerek ağladı.

Sanatçı Safiye Soyman’ın 24 yıldır MS hastalığı (Multiple Skleroz) ile mücadele eden ve yatağa bağımlı yaşayan oğlu Harun Akaröz dün sabah hayatını kaybetti.

Kendisine iyi geldiği için yazları Burdur’un Yeşilbaş köyünde geçiren Harun Akaröz’ün önceki gece solunum yetmezliği nedeniyle fenalaştığı için hastaneye kaldırıldığı, ancak kurtarılamadığı öğrenildi. Haberi Bodrum’da alan Safiye Soyman hemen Burdur’a gitti. Soyman’a, Faik Öztürk de eşlik etti.

“NASIL DAYANACAĞIM?”

Evinin önünde gözyaşları döken Soyman, “Günde 15 kere görüntülü konuşuyorduk. Nasıl dayanayım? Allah bana sabır versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şey onun içindi, organik beslensin diye. Ağabeyi ekti, biçti, ev yaptı ona. 6 ay Bodrum’da, 6 ay burada yaşatıyordum. Nefes alsaydın yavrum. Nasıl dayanacağım sana? Bu nasıl bir sabır, nasıl sabredeceğim? Evlat acısı çok kötü. Benim oğlum melek oldu. Dayanılacak gibi değil” diyerek ağladı.

Harun Akaröz’ün cenazesi Ağlasun Devlet Hastanesi’ndeki işlemlerinin ardından Bodrum’a gönderildi. Cenaze bugün ikindi vakti Gündoğdu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Safiye Soyman’ın acı günü! Yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu hayatını kaybetti

Safiye Soyman, Faik Öztürk

MS hastası oğlu Harun Akaröz’ü kaybeden Safiye Soyman “Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Nasıl dayanacağım? Benim oğlum melek oldu” diyerek ağladı.

Kaynak: DHA