Kadir Ezildi’nin ‘Unuttum’ dediği babası ortaya çıktı

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2024 Pazar 12:35 pm - Güncelleme: 28 Temmuz 2024 Pazar 12:37 pm

Temizlik takıntısı ile bilinen sunucu Kadir Ezildi‘nin ‘Unuttum’ dediği doktor babası Mehmet Ezildi yıllar sonra sessizliğini bozdu. Mehmet Ezildi, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlem başlattığını duyurdu.

Temizlik Benim İşim ve En Hamarat Benim yarışmalarıyla tanınan Kadir Ezildi’nin katıldığı bir programda yıllar önce kendisini terk ettiğini iddia ettiği babası yıllar sonra ortaya çıktı.

Daha önce katıldığı bir programda yıllardır babası ile görüşmediğini belirten fenomen, ‘Onu affetmiyorum’ demişti. Kendisine yöneltilen ‘Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?’ sorusuna ise Ezildi “Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, ‘Ne yapardık, nasıl biriydi?’ diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum.” yanıtını vermişti.

Ezildi’nin babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıkarken ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilere maruz kalan baba Ezildi yapılan yorumlara isyan etti.

“ŞU ANA KADAR SESSİZ KALIP CEVAP VERMEYİŞİMİN SEBEBİ…”

Mehmet Ezildi, hakkında yazılan eleştiri yüklü yorumlara tepki gösterdi. Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin sebebinin oğlum Kadir Ezildi’ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır” dedi.

MEHMET EZİLDİ KİMDİR?

Plastik Cerrahı olan Mehmet ezildi, iki erkek babasıdır. Ezildi, Şişli’de bulunan bir klinikte çalışmaktadır.

Kadir Ezildi nişanlandı

Kadir Ezildi, Mehmet ezildi

Kaynak: HABER MERKEZİ