Milas’ta ölen Rus fenomenin kaza yapma sebebi belli oldu

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 1:37 pm - Güncelleme: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 1:37 pm

Söke’den Milas’a giderken geçirdiği motosiklet kazası nedeniyle hayatını kaybeden Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina’nın hatalı sollama yaptığı ortaya çıktı.

Aydın Söke’den Muğla Milas istikametine seyir halinde olan 3 motosikletten 2’si tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile motosikletlerden biri yolun sağındaki refüje, diğeri ise orta kısımdaki refüje savruldu. Birlikte seyahat eden 3 motosikletliden Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina’nın, tırı hatalı sollayıp, önlerinde seyreden Onur Obuk’un motosikletine arkadan çarptığı belirlendi. Aynı kazada yaralanan ve tedavisini ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Obuk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tatiana Ozolina

Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina

Obuk ifadesinde, turda arkada seyreden ve yavaşlayan Sergei Khadrikov’u beklediklerini belirtirken, Sergei Khadrikov da Tatiana Ozolina’nın bir tırı hatalı şekilde sollaması sonucu önünde seyreden Obuk’a çarptığını söyledi.

CENAZE İÇİN SOSYAL MEDYADAN PARA TOPLANIYOR

Tatiana Ozolina’nın cenazesinin Muğla Adli Tıp Kurumu morgunda yakınları tarafından henüz alınmadığı ve cenazenin Rusya’ya götürülmesi için arkadaşlarının sosyal medya üzerinden para topladığı belirtildi.

Dünyayı gezen Rus YouTuber Türkiye’de öldü

Kaynak: TELE1