Busenaz Sürmeneli durağı söküldü, Trabzon Belediyesi’nden açıklama geldi

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 10:31 am - Güncelleme: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 10:31 am

Trabzon’da Busenaz Sürmeneli’nin görsellerinin bulunduğu otobüs durağının yerinden sökülmesi yanlış anlaşılmalara neden oldu.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Meydan Parkı’nın hemen üst noktasında bulunan otobüs durağının yerinden sökülmesi bir anda gündem oldu. Olimpiyat şampiyonu Boksör Busenaz Sürmeneli’nin görsellerinin yer aldığı otobüs durağının yerinden sökülmesi, bazı vatandaşlar tarafından “Fenerbahçe’ye imza atması ile” ilişkilendirilince yanlış anlaşılmalar da peşi sıra geldi.

61 Saat’in Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı bilgiye göre, bölgede yeni bir düzenleme çalışması yapıldığı kaydedildi. Otobüslerin bayırda yolcu indirip almasının yarattığı sorunları gidermek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede bir düzenleme yapılacak. Bu düzenleme kapsamında otobüs durağı farklı bir noktaya taşınacak ve taksi durağı da biraz daha aşağı kaydırılacak.

Trabzon'da spor temalı durak çalışması - Son Dakika Haberleri

‘TRANSFERLE İLGİSİ YOK’

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, otobüs durağını daha uygun bir yere taşımak ve bu bölgedeki ulaşım düzenini iyileştirmek için yaptığı çalışmalar kapsamında da otobüs durağı da yerinden söküldü. Busenaz Sürmeneli’nin görsellerinin bulunduğu durağın kaldırılmasının sporcunun transferiyle bir ilgisi olmadığı, tamamen trafik düzenlemesi amacıyla yapıldığı vurgulandı.

Kaynak: 61 Saat