Havaya ateş açan AKP’li başkanın oğluna adli kontrol

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 8:42 am - Güncelleme: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 8:49 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın oğlu Mustafa Seccad Yıldırım dün gece silahıyla havaya rastgele ateş etti. Yıldırım adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın oğlu Mustafa Seccad Yıldırım, dün gece saatlerinde merkeze bağlı Ataşehir Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir sebeple havaya ateş etti. Olay yerine sevk edilen polislere ise herhangi bir işlem yaptırılmadığı iddia edildi. AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım söz konusu iddiaları reddederek, oğlunun gözaltına alındığını söyledi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, “20.07.2024 günü saat 22.15 sıralarında ilimiz Cumhuriyet Mahallesi Tofaş kavşağında bir araçtan havaya ateş açıldığı ihbarı üzerine emniyet güçlerimizce ivedilikle çalışma başlatılmış ve aynı gün bahse konu olan araç ve şüpheli şahıs olayda kullandığı ateşli silah ile yakalanmış ve cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınmıştır. Şüpheli M.S.Y. isimli şahıs 21.07.2024 günü genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 SKM nedeniyle sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır” denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ