ABD’li oyuncu öldükten sonra boşandı!

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 9:57 am - Güncelleme: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 1:59 pm

Haber: TELE1 Çeviri

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ABD‘li oyuncu Shannen Doherty, 12 yıllık eşinden ölümünden iki gün sonra resmi olarak boşandı.

‘Beverly Hills, 90210’ ve ‘Charmed’ dizileriyle hafızalara kazınan Shannen Doherty, uzun yıllardır kanserle mücadele ediyordu. 53 yaşındaki oyuncu 13 Temmuz’da hayatını kaybetti.

Ölmeden önce eşi Kurt Iswarienko’dan boşanmasını tamamlamakta kararlı olan Doherty, bunu başaramadı.

Doherty, 2023 yılının Nisan ayında boşanma davası açtığı Iswarienko’nun kendisini aldattığını, beyin ameliyatına girmeden önce öğrendiğini açıklamıştı.

Shannen Doherty

TMZ’de yer alan habere göre, Doherty’nin avukatı Laura Wasser’in, oyuncunun hayatının son haftasında boşanma şartlarını halletmek için çılgınca çalıştığını söylüyor. Ancak, Kaliforniya eyaletindeki bir aile hukuku hakimi, yaşama veda eden oyuncunun boşanma belgelerini ölümünden iki gün sonra imzaladı ve boşanma kararı ölümünden sonra kaydedildi.
Yani, Shannen evli bir kadın olarak ölmüş olsa da, kayıtlar için boşanmış olarak kabul ediliyor.

Kaliforniya ve çoğu eyalette, boşanma sürecinde olan biri öldüğünde, aile mahkemesi yetkisini kaybeder ve dava veraset mahkemesinde görülür. Veraset hakimleri boşanmaları sonuçlandırmaz, bu yüzden normal şartlarda Shannen evli bir kadın olarak ölmüş olurdu.

Araştırma izni reddedilen Prof. Edhem Eldem, Boğaziçi’ni bıraktı! ABD’ye gidiyor

 

Kaynak: HABER MERKEZİ