Bergama’da yangına müdahale ederken aracı devrilen Orman İşletme Müdürü hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2024 Cuma 12:59 am - Güncelleme: 19 Temmuz 2024 Cuma 1:16 am

Bergama’da yangına müdahale ederken içinde bulunduğu aracın devrilmesi sonucu yaralanan Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bergama Orman İşletme Müdürü Dönertaş’ın içinde bulunduğu araç İzmir’in Bergama ilçesinde dün çıkan ve halen devam yangına müdahale ederken devrildi. Dönertaş hayatını kaybetti. Araçtaki ulaştırma personeli Özgür Dilsiz yaralandı. Hastaneye kaldırılan Özgür Dilsiz’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından Şahin Dönertaş için taziye mesajı yayımladı. Yumaklı, “İzmir Bergama’daki orman yangınına müdahale sırasında içerisinde bulunduğu aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan orman işletme müdürü kardeşimiz Şahin Dönertaş’a Allah rahmet eylesin. Kabri nur, mekânı cennet olsun. Şehidimizin acılı ailesine, orman teşkilatımıza ve milletimize sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Dönertaş için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Karşıyaka merkezinde cenaze töreni düzenlendi. Evli ve 2 çocuk babası Dönertaş’ın naaşı, gözyaşları arasında memleketi Manisa’nın Demirci ilçesi Durhasan Mahallesi’ne gönderildi. Orman İşletme Müdürünün, yarın Durhasan Camii’nde kılınacak Cuma namazının ardından Durhasan Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Buca’daki yangın Gaziemir’e sıçradı! Evler boşaltıldı

Kaynak: TELE1