Instagram’da devrim niteliğinde yenilik! Flört uygulaması Tinder’ın özelliği geliyor…

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2024 Perşembe 1:53 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2024 Perşembe 1:54 pm

Sosyal medya devi Instagram, flört uygulamalarında kullanılan ‘süper beğeni’ isimli yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Bu özelliğin, birçok kullanıcının platformdaki alışkanlıklarını etkileyebileceği düşünülüyor.

Sosyal paylaşım platformu Instagram, uygulamaya yönelik güncellemelerine devam ediyor. Platformun, flört uygulamalarında öne çıkan ‘süper beğeni’ isminde yeni bir özellik üzerine çalıştığı öğrenildi

Bu özellik ile birlikte kullanıcılar beğendikleri paylaşımlara süper beğeni gönderebilecek. Sarı kalp şeklinde gözükecek olan bu özelliğin günde 1 kez kullanabileceği gelen ilk bilgiler arasında.

Böylece kullanıcılar hikayeye basılı tutarak paylaşımı çok daha dikkat çekici bulduğunu belirtmiş olacak. Özelliğin günde 1 kez kullanılabiliyor olması beğeniyi daha da değerli kılacak.

Özelliğin aynı zamanda bir algoritma sinyali olarak da çalışabileceği düşünülüyor. Çünkü bir şeyi süper beğenmek, sisteme o kullanıcının gelecekteki gönderileriyle daha fazla ilgilendiğini söylemiş oluyor.

Sosyal medya devi Instagram, süper beğeni adında yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Bu özelliğin, birçok kullanıcının platformdaki alışkanlıklarını etkileyebileceği düşünülüyor.

Instagram’dan devrim niteliğinde yenilik! Platforma yapay zeka geliyor

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ