Lüleburgaz Belediyesi’nden çevre farkındalığı videosu

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 7:21 pm - Güncelleme: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 7:21 pm

“TEMİZLEMEK GÖREVİMİZ, TEMİZ TUTMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUNDA”

Lüleburgaz Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla hazırladığı videoyu sosyal medya hesaplarında yayınladı. Videoda boş çöp konteynerlerinin yanına atık atılması sonucu ortaya çıkan kötü manzaralara, ekiplerin yaz ayının sıcak günlerinde temiz bir Lüleburgaz için canla başla çalıştığına dikkat çekildi.

Lüleburgaz Belediyesi, temel yaşam alanlarının korunması ve devamlılığı için çevre bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla hazırladığı videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Videoda, yaşanılan çevrenin temiz tutulmasının tüm toplumun sorumluluğunda olduğuna dikkat çekilerek, ekiplerin de görevini canla başla yaptığı hatırlatıldı.

Düzensiz atılan atıkların kötü görüntüye neden olduğu, ekiplerin de yaz ayının bu sıcak günlerinde temiz bir Lüleburgaz için çalıştığı sahnelerin yer aldığı videoda; “Temizlemek görevimiz ancak temiz tutmak tüm toplumun sorumluluğundadır! Arkadaşlarımız yazın kavurucu sıcağında, kışın dondurucu soğuğunda temiz bir Lüleburgaz için canla başla çalışmayı sürdürecek. Daha temiz bir Lüleburgaz mümkün!” mesajı verildi.

EKİPLER GÖREVDE

Lüleburgaz Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gerek çalışma programı kapsamında gerekse vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan Lüleburgaz Belediyesi’nin kent içindeki sosyal alanlarda çevreyi kirletenlere karşı kurduğu Çevre Timi de görevini sürdürüyor.

Çevre Timi, haftanın 7 günü parklarda ve sosyal alanlarda denetimler gerçekleştirerek, vatandaşlara çevreye karşı bilinçlendirici duyurular yapıyor.

 

Kaynak: BÜLTEN