Trabzonspor’da Meunier krizi! 5 dakika kala sözleşmeyi feshetti

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2024 Salı 2:16 pm - Güncelleme: 16 Temmuz 2024 Salı 6:32 pm

Trabzonspor‘un Belçikalı futbolcusu Thomas Meunier, sözleşmesinde yer alan ayrılık opsiyonuyla ilgili maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala mukavelesini tek taraflı olarak feshetti.

Trabzonspor’da Thomas Meunier krizi yaşanıyor. Bordo mavili ekipte forma giyen Belçikalı futbolcu, sözleşmesinde yer alan ayrılık opsiyonuyla ilgili maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala mukavelesini tek taraflı olarak feshetti.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Meunier’in takımdan ayrılma kararı aldığını doğruladı.

A Spor’a konuşan Ertuğrul Doğan’ın açıklamaları şöyle:

“Thomas Meunier’le ilgili durumu şöyle özetleyeyim: Ailevi nedenlerden dolayı bir madde koymuştuk sözleşmeye. Ailesinin yaşadığı bölgedeki bir takıma transfer olması durumunda anlayış gösterecektik. Burada da şöyle bir şart vardı: Anlaşacak takım her kimse daha öncesinden Trabzonspor’la iletişime geçecek ve Trabzonspor da ona göre planmasını yapacaktı. Bu maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala bir mail geldi kulübümüze. Tek taraflı olarak bize anlaşmasını bitirdiğini söyledi. Bu olayın ardından her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için avukatlara bilgi verdik. Gideceği kulüple alakalı dava açıyoruz. Bir daha Trabzonspor formasını giymesi mümkün değil.”

KAP’A BİLDİRİLDİ

Trabzonspor’un konuyla ilgili Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier arasındaki 07.02.2024 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, Thomas Andre Meunier tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler başlatılmıştır”

Trabzonspor’dan beş transfer birden!

Trabzonspor'un Belçikalı futbolcusu Thomas Meunier, sözleşmesinde yer alan ayrılık opsiyonuyla ilgili maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala mukavelesini tek taraflı olarak feshetti.

Kaynak: HABER MERKEZİ