Didim Lavanta Festivali unutulmaz anlara sahne oldu

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 7:19 pm - Güncelleme: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 7:19 pm

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Didim Lavanta Festivali rengarenk görüntülere sahne oldu. Festivale katılan binlerce vatandaş, göz alıcı lavanta tarlalarında gerçekleştirilen mis kokulu Lavanta Festivali’ne şahitlik etti.

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Didim Lavanta Festivali, yerli ve yabancı vatandaşlara muhteşem bir görsel şölen sundu. Didim Belediyesi’ne ait Akköy Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Üretim Fidanlığı’nda gerçekleştirilen festival 2 gün boyunca, Didim başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından yaklaşık 33.000 kişiyi ağırladı.

Mis kokulu, mosmor lavanta tarlaları içerisinde gerçekleştirilen festivalin 2.gününde Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.Gün içerisinde sahne gösterileri ve söyleşilerin gerçekleştirildiği festivalde, katılımcılara görsel şölen sunan, lavanta bahçelerinin büyülü atmosferinde bol bol fotoğraf çektirdi. Festivalin sonunda Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, festivale katkı sunanlara teşekkür ederek çiçek ve heykel takdim etti.

VATANDAŞLAR KONSERLERDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 4. Lavanta Festivali’nin, son gününde düzenlenen konserlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yağmur Akoğlu ve Grup Peekay’ın seslendirdiği şarkılarla vatandaşlar doyasıya eğlendi. Konserin sonunda Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, sanatçılara lavanta buketi takdim etti.

Kaynak: BÜLTEN