Arkadaşıyla girdiği deniz sonu oldu! Cansız bedenine ulaşıldı

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 11:17 am - Güncelleme: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 11:29 am

İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Kısırkaya Plajı’nda arkadaşıyla deniz girdikten sonra kaybolan 36 yaşındaki Ersin Oral’ın cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan Oral’ın arkadaşı Mustafa Günay hastaneye kaldırılırken, iki arkadaşı kurtarmaya çalışan Recep Kurban ise hayatını kaybetmişti.

İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Kısırkaya Plaj’nda önceki gün öğle saatlerinde, 36 yaşındaki Ersin Oral ve arkadaşı 40 yaşındaki Mustafa Günay denize girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan iki arkadaş gözden kayboldu. O esnada sahilde bulunan Recep Kurban, iki arkadaşı kurtarmak için denize girdi ancak bir süre sonra dalgalar arasında kayboldu.

ARKADAŞLARDAN BİRİ HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Boğulma tehlikesi geçiren arkadaşı Mustafa Günay ise arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılarak hastanede tedavi altına alınmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma arama kurtarma ekipleri, yaptığı çalışmada dün akşam iki arkadaşı kurtarmak için denize giren Kurban’ın cansız bedenine ulaşmıştı.

Kaybolan Oral ile ilgili Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik, AFAD ve Jandarma Arama-Kurtarma Ekipleri tarafından tüm gün arama gerçekleştirmiş ancak ulaşılamamıştı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Sabah saatlerinde devam eden çalışmalarda evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Ersin Oral’ın cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. Cenaze olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası cenaze aracı ile hastane morguna ardından da Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Kısırkaya Plajı'nda arkadaşıyla deniz girdikten sonra kaybolan 36 yaşındaki Ersin Oral'ın cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan Oral'ın arkadaşı Mustafa Günay hastaneye kaldırılırken, iki arkadaşı kurtarmaya çalışan Recep Kurban ise hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İHA