Ümit Özdağ’dan “Bahçeli o fotoğrafla Erdoğan’ı tehdit etti” iddiası

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 10:37 am - Güncelleme: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 10:49 am

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Eski bir AKP’li bakan AKP’nin bütün karanlık diye nitelendirilen ilişkileriyle ilgili bir dosyayı Sayın Bahçeli’ye takdim etmiş” diyerek Bahçeli’nin Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi paylaştığı fotoğraftaki dosyanın söz konusu dosya olduğunu iddia etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye iadeiziyareti öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin paylaşımı hakkında gündem olacak bir iddia ortaya attı.

T24’ten Cansu Çamlıbel‘in sorularını yanıtlayan Ümit Özdağ, “Benim bildiğim, eski bir AKP’li bakan AKP’nin bütün karanlık diye nitelendirilen ilişkileriyle ilgili bir dosyayı Sayın Bahçeli’ye takdim etmiş” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündem olan fotoğrafı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdağ “Evet o fotoğraf o dosyayla çekilmiş. Ya da sembolik olarak o ima edilerek çekilmiş. Ama bu çok açık bir mesajdı AKP’ye” dedi.

BAHÇELİ’NİN PAYLAŞIMI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi öncesi  grup toplantısında taktığıyüzüğünün yakın çekim fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmış, “Allah bana yeter” notunu düşmüştü. Bahçeli’nin paylaşımında elindeki dosya da dikkat çekmişti. Bahçeli’nin bu gönderisi ‘Erdoğan’a mesaj’ olarak yorumlanmıştı.

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli’nin Instagram hesabında dikkat çeken paylaşım

Kaynak: TELE1