Kenan Doğulu’nun ekonomi yorumu gündem oldu

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 1:41 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 1:41 pm

Şarkıcı Kenan Doğulu, konser bilet fiyatları ile ilgili bir soru üzerine yaptığı ekonomi yorumu gündem oldu.

Kenan Doğulu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda son dönemlerde bilet fiyatlarının yüksekliğinden dolayı iptal edilen Bodrum konserleri soruldu. Doğulu’nun soru üzerine Türkiye ekonomisine dair yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu.

Konser biletlerinin çok pahalandığının farkına olduğunu belirten Doğulu, ”İnsanlar konserlerin bilet fiyatlarından şikayetçiler, onun da farkındayım. Elimizden geldiğince önlem almaya çalışıyoruz. Çeşitli yerlerde çıkmaya çalışıyoruz. Çok lüks yerde de söylüyoruz, mümkünse bedava olan belediye konserlerinde de sahne almaya çalışıyoruz. Benim için önemli olan dinleyicilerime ulaşabilmek. O yüzden elimden geldiğince kendi kendime bir strateji uygulamaya ve herkese ulaşmaya çalışıyorum.” diye konuştu.

‘ÇOK ZENGİNLER VE ÇOK FAKİRLER VAR’

Türkiye ekonomisi hakkında da değerlendirmelerde bulunan ünlü sanatçı şunları ekledi:

“Hakikaten hayat zorlaştı. Türk Lirası çok feci değer kaybeder pozisyonda. Artık orta seviyede, biz halliceyiz falan diyen insan kalmadı bence. Çok zenginler ve çok fakirler var. Bu çok içler acısı bir durum. Umarım kısa zamanda bir mucize olur ve toparlarız her şeyi diye hayal ediyorum.”

Suda çözünebilen ayet kağıdı sosyal medyada gündem oldu

Kaynak: HABER MERKEZİ