Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye yanıt: Ne işiniz var Sincan’da?

Yayın tarihi: 25 Haziran 2024 Salı 4:05 pm - Güncelleme: 25 Haziran 2024 Salı 4:09 pm

Haber: Haber Merkezi

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin “1 Temmuz’da başlayan davaya sadece avukatlarımız katılacak. Bunun dışında kimse ortalıkta bulunmayacaktır” sözleri üzerine “O halde ne işiniz var Sincan’da” diye yanıt verdi.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cinayetle ilgili bugün grup toplantısında yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Bahçeli’nin Ateş davasıyla ilgili, “”1 Temmuz’daki davaya sadece avukatlarımız katılacak, bunun dışında kimse ortalıkta bulunmayacaktır” sözlerine yanıt veren Ayşe Ateş, “MHP, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in katline ilişkin görülecek olan siyasi cinayet davasına avukatları düzeyinde katılacakmış. Peki, neden? Müşteki değiller. Sanık olmadıklarını da tekrar tekrar ifade ettiler. Eminim ki kamuoyu da benimle aynı soruyu soruyordur: O halde ne işiniz var Sincan’da” dedi.

Bahçeli, Sinan Ateş davası öncesi son grup toplantısında konuştu: Davamızı yargılatamayız

ÇAPULCU SÖZLERİNE YANIT

Ateş daha sonra yaptığı açıklamada Bahçeli’nin “Davamızı 3-5 çapulcunun keyfine göre yargılatmayacağız” sözlerine de yanıt vererek, Sinan Ateş davasında yargılanacak olan MHP’lilerin fotoğraflarını paylaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ