Marmaray’da ‘öpüştüler’ dayağı! Genci öldüresiye dövdüler

Yayın tarihi: 20 Haziran 2024 Perşembe 9:28 am - Güncelleme: 20 Haziran 2024 Perşembe 1:45 pm

İstanbul’da Marmaray’da çıkan kavgada trenin içi savaş alanına döndü. Kavganın bir çiftin öpüşmesine verilen tepkinin ardından çıktığı iddia edildi.

İstanbul’da Marmaray Sirkeci Durağı’nda trenin içinde vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Marmaray treninin içi bir anda savaş alanına dönerken, kavga edenleri diğer yolcular güçlükle ayırdı.

Twitter’da ‘İstanbul’da Havadis’ adıyla haber paylaşımları yapan sayfada, kavganın Marmaray’da el ele tutuşan çifte tepki gösterilmesi nedeniyle çıktığı öne sürüldü.

Bir genç ve ailesinin çifte, “Neden el ele tutuşuyorsunuz” diye tepki göstermesi sonrası olayın kavgaya dönüştüğü ve diğer yolcuların araya girmeye çalıştığı aktarıldı.

Aynı safyada daha sonra ise söz konusu olan kavganın tarafı olan kişi, el ele tutuştukları için değil, öpüştükleri için çıktığını söyledi.

El ele tutuşanlara saldırdığı iddia edilen kişi daha sonra yaptığı açıklamada, “Öpüştükleri için uyardım sonrasında kavga çıktı, vurdum” ifadelerini kullandı

İstanbul’da Havadis sayfası paylaşımı şu notu düştü:

“Not; Görüntüyü çekip atan kişi öpüşme olmadığını söyledi. Çiftten de olayla ilgili video istedik. Onlardan da video gelirse yayınlayacağız.”

 

Türkiye Gürcistan mücadelesi öncesi tribünde kavga!

Kaynak: HABER MERKEZİ