Erdoğan Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek

Yayın tarihi: 10 Haziran 2024 Pazartesi 3:36 pm - Güncelleme: 10 Haziran 2024 Pazartesi 3:42 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ayşe Ateş ile görüşecek.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da 30 Aralık 2022’de uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile bir araya gelecek.

İletişim Başkanlığı kaynakları, görüşmenin birkaç gün içinde gerçekleşeceği bildirdi.

Ayşe Ateş: Bahçeli’nin çağrısı karşılık buldu, Cumhurbaşkanı ile görüşemedik

CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Özgür Özel ile görüşen Ayşe Ateş şu ifadeleri kullanmıştı:

“10 gün önce sayın Hasan Doğan beni aradı. Sayın Cumhurbaşkanı’nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP’nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, vatan millet düşmanlığıyla iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. Dedi ki ‘Bunların sırtını sıvazlamayın’. Bence Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Yani bizi korumamasını ve bizimle görüşmemesine yönelik böyle bir çağrıda bulundu. Üstü kapalı bir çağrıda bulundu Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu”

 

Kaynak: HABER MERKEZİ