Cemal Reşit Rey’deki mezuniyet töreninde dev ekran devrildi: 1’i ağır 6 yaralı

Yayın tarihi: 6 Haziran 2024 Perşembe 11:01 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2024 Cuma 12:27 am

İstanbul’un Şişli ilçesindeki Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki bir mezuniyet töreni sırasında dev ekran devrildi. İlk belirlemelere göre olayda 3 kişi yaralandı.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki bir mezuniyet töreni sırasında dev ekran veli ve öğrencilerin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

1’İ AĞIR 6 YARALI

Olayda, ilk belirlemelere göre 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

Olay esnasında salonda bulunan velilerden Oya Kayaalp, bir okulun mezuniyet ve yıl sonu gösterisinin ardından çocukların sahneye çıktığını söyledi.

Öğrenciler öğretmenleriyle fotoğraf çektirirken kendisinin de sahnede olduğunu kaydeden Kayaalp, “O sırada sahnenin eğildiğini gördüm, çocuklar ve veliler geri çekildiler. Bir veli ekranın altında kaldı, bacağından yaralandı. Onun çocuğu yerdeydi, aldım ve onu uzaklaştırdım.” diye konuştu.

TARTIŞMA YAŞANDI

Kayaalp, kazanın ardından okul müdürü ile veliler arasında küçük bir tartışma yaşandığını söyledi.

Olay nedeniyle herkesin şok olduğunu belirten Kayaalp, “Çocuklar mezuniyet törenlerinde böyle bir şey yaşadılar. Öğrencileri çıkışta gördüm, ufak tefek yaralanmaları vardı. Bir çocuğun söylediğine göre çocuklar hala sahnedeyken arkadaki ekranları sökmeye başlamışlar. Biz sahnede, müzik çalıyor, herkes fotoğraf çektirirken ekranı söktükleri söyleniyor.” ifadelerini kullandı.

İstanbul’un Şişli ilçesindeki Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki bir mezuniyet töreni sırasında dev ekran devrildi. İlk belirlemelere göre olayda 3 kişi yaralandı.

Kaynak: AA/İHA