Bir asılsız sipariş daha! 25 kurye aynı adreste

Yayın tarihi: 6 Haziran 2024 Perşembe 5:07 pm - Güncelleme: 6 Haziran 2024 Perşembe 5:07 pm

Bursa’da iletişim bilgileri ele geçirilen bir kişinin adına 25 restorandan asılsız sipariş verildi. Dönerci Ahmet Göçtürk etleri sokak hayvanlarına verdi.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Esentepe Mahallesi’ndeki bir eve, birbirine yakın saatlerde restoranlardan yemek siparişi verildi.

Teslimata giden 25 farklı lokantanın motokuryeleri evin önünde toplandı. Müşteri olarak ismi bildirilen A.O’nun bu adreste yaşamadığı ve siparişlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Asılsız sipariş mağdurlarından dönerci Ahmet Göçtürk, bunu yapanların bulunup cezalandırılmasını istedi.

Çoğunlukla teslimat öncesi para almadıklarını belirten Göçtürk şöyle konuştu:

“Zaten maliyetlerin yüksek olmasından dolayı zor şartlar altında hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu durumu şaka olarak gören şahıs bizi ne kadar zarara soktuğunun farkında değil sanırım. Alın terimiz ve emeğimizle bu şekilde alay edilmesini hiç doğru bulmuyoruz. İnşallah bunu yapan hak ettiği cezayı alır.”

YEMEKLERİ SAHİPSİZ HAYVANLARA VERDİ

Dönerci, motokuryenin geri getirdiği yemeği sahipsiz hayvanlara verdiklerini söyledi. Sanal oyunda iletişim bilgilerinin ele geçirilmesi sonucu, adına asılsız ihbar ve siparişlerde bulunulan A.O.’nun, babasıyla Karacabey Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

20 bin liralık tablet sipariş etti, taş geldi

Kaynak: AA