‘Cemil olabilir mi, Cemil?’ Karikatürist Bülent Üstün viral olan röportajın hikayesini anlattı

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2024 Salı 12:40 pm - Güncelleme: 21 Mayıs 2024 Salı 12:51 pm

Haber: TELE 1 HABER MERKEZİ

Youtube’de yayın yapan Ahsen Tv’nin sokak röportajında ‘İblisin cennetteki ismi’ sorusuna ‘Cemil olabilir mi cemil’ cevabı ile sosyal medyada çokça paylaşılan karikatürist Bülent Üstün olayın perde arkasını anlattı.

Youtube’da yayınlanan sokak röportajlarından biri yine sosyal medyanın en çok konuşulan videolarından oldu. Ahsen TV muhabiri, İblis’in cennetteki ismi nedir? sorusuna verilen “Cemil olabilir mi cemil, Suat, Yusuf, Orhan bilemiyorum” cevabı sosyal medyada viral olmuştu.

Karikatürist Bülent Üstün, Socrates’te katıldığı programda “Cemil olabilir mi, Cemil? Orhan?” sokak röportajının hikayesini anlattı.

Üstün, “Beylikdüzü’nde bir şey vardı. Yine böyle bir röportaj için çağırdılar beni. Oradaki Edirnekapı metrbüsüne binmek üzere gidiyordum. Bir baktım bizim Ahsen TV. Dedim ki bu şimdi bana politik bir şey sorar falan. Ben de buna böyle lafı koyarım ‘Laiklik kazanacak lan’ falan diye. Böyle bir soru bekliyorum. Bir sordu abi soruyu. Bu ne lan. Yüzüklerin Efendisi gibi. Ulan ben buna nasıl ciddi cevap verebilirim. Gandalf mı? falan. Orta dünya mı? Ne diyorsun lan? Troll’ü bastım ama abi de anlamıyor. Azazil’i soruyor bana. Ben biliyorum onu İmam Hatip’ten.” dedi.

Sokak röportajında Erdoğan’ı eleştiren CHP üyesi gözaltına alındı

Cemil, Bülent Üstün, Ahsen Tv

Kaynak: HABER MERKEZİ