Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım gelişmesi! Üyeler harekete geçti

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2024 Pazartesi 2:07 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2024 Pazartesi 2:07 pm

Fenerbahçe’de kongre ve divan kurulu üyelerinin eski başkan Aziz Yıldırım‘ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname topladığı iddia edildi.

Süper Lig’in son 2 haftasına ezeli rakibi Galatasaray’ın 6 puan gerisinde giren Fenerbahçe’de gündem başkanlık seçimi. Ali Koç’un, Saadettin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından en az bir dönem daha başkanlık görevine devam etme kararı alması, bazı taraftarların tepkisine yol açmıştı. Koç’un kararı sonrası, gözler kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’a çevrildi.

YILDIRIM EKİBİNE ‘HAZIR OLUN’ TALİMATI VERDİ İDDİASI

Yıldırım’ın, seçimlerde aday olmayı düşündüğü ve ekibine ‘hazır olun’ talimatı verdiği iddia edilmişti. Ayrıca eski başkanın, adaylığını şampiyonluk mücadelesi tamamen sona erdiğinde açıklayacağı öne sürüldü.

Aziz Yıldırım’dan adaylık açıklaması

ÜYELER İMZA TOPLAMAYA BAŞLADI

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgiye göre; kongre ve divan üyeleri, Aziz Yıldırım’ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladı.

ALİ KOÇ PROTESTO EDİLDİ

Fenerbahçe, Süper Lig’in 36. haftasında dün sahasında Kayserispor’u ağırladı. Karşılaşmada, tribündeki taraftarlar Ali Koç’u istifaya davet etti. Bazı yöneticiler ile taraftrarlar arasında ‘istifa’ tezahüratları nedeniyle tartışma yaşandı.

Fenerbahçe’de tribünler karıştı! Yöneticiler ile taraftarlar arasında arbede

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe, imza, seçim, Aziz Yıldırım aday olacak mı

Fenerbahçe’de kongre ve divan kurulu üyelerinin eski başkan Aziz Yıldırım’ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname topladığı iddia edildi.

Kaynak: TELE1