Özgür Özel 28 Şubat’ı hatırlattı, Erdoğan Bakan Tunç’la görüştü

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2024 Cuma 1:55 pm - Güncelleme: 3 Mayıs 2024 Cuma 1:57 pm

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP lideri Özgür Özel ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşmeden detayları aktardı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında dün AKP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmeden ortaya çıkmaya başladı.

Sözcü TV’de konuşan gazeteci İsmail Saymaz, Özel’in görüşmede Gezi ve 28 Şubat ile ilgili yargının kararlarının olduğunu hatırlattığını, Erdoğan’ın ise Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u çağırdığını ve 28 Şubat davasıyla ilgili bilgi aldığını söylediğini belirtti.

Saymaz şunları söyledi:

“Özgür Özel Gezi Parkı tutuklamaları ve 28 Şubat’ta tutuklanan paşaların durumuna dikkat çekişiyor. AYM kararlarına dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı da yeni anayasa konusunu açıyor. Özgür Özel de bu konuyu Numan Kurtulmuş ile konuştuğunu söylüyor. Özel Erdoğan’a, ‘Sizden beklentimiz Anayasa’ya uymanızdır’ diyor. Cumhurbaşkanı bu esnada sadece dinliyor.

ResimÖzgür Özel bir normalleşme durumuna dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı belirgin bir yanıt vermiyor. Gezi ve 28 Şubat ile ilgili yargının kararlarının olduğunu söylüyor. Sonrasında Adalet Bakanı Yılma Tunç’u çağırdığını ve özellikle 28 Şubat davasıyla ilgili öncelikli bir konuşma olduğunu duydum.”

Özel-Erdoğan görüşmesinde MHP’ye yakın gazeteden dikkat çeken detay

Özgür Özel, Erdoğan’a Tayfun Kahraman’ın kızı Vera’nın fotoğraflarını verdi

Kaynak: HABER MERKEZİ