90 dakikada satış yapmak için kuryelerin hayatı tehlikeye atılıyor

Yayın tarihi: 12 Haziran 2022 Pazar 1:25 pm - Güncelleme: 12 Haziran 2022 Pazar 6:21 pm

İş insanı Cem Boyner, yönetim kurulu başkanı olduğu Boyner Mağazaları’nın ’90 dakikalık’ teslimat süresini övdüğü bir paylaşım yaptı. Vatandaşlar, Boyner’e kuryelerin can güvenliğinin tehlikeye atıldığını vurgulayarak tepki gösterdi.

Boyner Mağazaları, ‘Boyner Now’ isimli uygulama ile müşterilere 90 dakikalık teslimat süresi vaat etti. Şirketin yönetim kurulu başkanı Cem Boyner, Instagram hesabından, “Milas-Bodrum arasında 90 dakika yarışında” paylaşımı yaptı.

İKİ İLÇE ARASINDA 90 DAKİKALIK TESLİMAT YARIŞI

Boyner’in iki ilçe arasında hızlı seyahate uygun olmayan bir araç kullanan kuryenin fotoğrafıyla bu açıklamayı yapması tepkilere neden oldu. Birçok vatandaş kuryelere süre ile teslimat yaptırılmasının tehlikeli olduğunu  vurguladı. Ayrıca şirkete hızlı teslimat konusunda drone kullanılması da tavsiye edildi. İşte tepkilerden bazıları:

 

Öte yandan Boyner, paylaşımından sonra Muğla plakalı bir motosikletli kurye fotoğrafı paylaşarak, “Uçtu gitti yanımızdan” dedi. Boyner mağazalarının iki ilçe arasındaki teslimatı motosiklet ile mi yoksa araba ile mi yaptığı yönünde detaylı bir bilgi bulunmamakta.