8 Mart’ta katledilen 20 yaşındaki kadının katile direndiği anların görüntüleri çıktı!

Yayın tarihi: 11 Mart 2024 Pazartesi 6:38 pm - Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi 6:38 pm

İzmir’de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 20 yaşındaki İlayda Alkan Yunus Yılmaz isimli erkek tarafından bıçakla katledildi, annesi Oya Tarhan ise aynı erkek tarafından bıçakla yaralandı. Cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde İlayda’nın katil zanlısına direndiği görüldü.

İzmir’in Konak ilçesinde, Oya Tarhan ile kızı İlayda Alkan, 8 Mart saat 23.30 sıralarında, Konak Üst Geçidi yakınlarında Yunus Yılmaz’ın bıçaklı saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede anne ve kızı vücutlarının çeşitli yerlerinden, Yunus Yılmaz da bacağından yaralandı. Çevredekiler ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, anne kızı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan İlayda Alkan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Annesi Oya Alkan’ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

TARTIŞMANIN NEDENİNİ HATIRLAMIYORMUŞ!

Şüpheli Yunus Yılmaz ise mahalle bekçileri tarafından yakalandı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Yunus Yılmaz, Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Şüphelinin kullandığı bıçağın dışında olay yerinde bir kanlı bıçak bulundu ve incelenmek üzere el konuldu. Şüpheli Yunus Yılmaz ilk ifadesinde alkollü olduğunu ve tartışmanın nedenini hatırlamadığını söyledi.

Olay anının ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntüde İlayda’nın kendisine saldıran Yunus Yılmaz’a direndiği görüldü. Olayın görüntüleri savcılık dosyasına girdi.

İzmir’de parkta anne kıza bıçaklı saldırı! İlayda öldü annenin durumu ağır

Kaynak: TELE1