77 yaşındaki vatandaşı öldüresiye darp eden müdürün oğlu tepkilerin ardından tutuklandı

Yayın tarihi: 29 Şubat 2024 Perşembe 4:25 pm - Güncelleme: 29 Şubat 2024 Perşembe 9:01 pm

Mersin’de otobüste kalbinde pil olan 77 yaşındaki Ramazan Polat’ı ve eşi Hamidiye Polat’ı öldüresiye darp ettikten sonra tutuklanan lise müdürünün ardından oğlu A.O.T. de tutuklandı.

Mersin Şehir Hastanesi’ne giden otobüste yolculuk yapan ve lise müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T., kalp pili takılı ve vücudunun sağ kısmını kullanamadığı belirtilen böbrek yetmezliği hastası Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında önce A.O.T ardından da baba İsmet T., yaşlı çifte saldırdı. İsmet T., Ramazan Polat’ın üzerine çıkarak yaşlı adamı ensesine ayaklarıyla bastı.

Görüntüleri ortaya çıkan olayın şüphelilerinden baba ile oğlunun, darp edilen çiftin şikayeti üzerine, aynı gün gözaltına alındığı, ifadelerinin ardından da İsmet T.’nin tutuklandığı öğrenildi.

Okul müdürü ve oğlu, kalbinde pil olan 77 yaşındaki vatandaşı öldüresiye dövdü

MÜDÜRÜN OĞLU DA TUTUKLANDI

Ortaya çıkan görüntülerin ardından tutuklanmaması tepki toplayan A.O.T. (17) tekrar gözaltına alındı. Emniyette işlemleri yapılan A.O.T. da bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

77 yaşındaki vatandaşı öldüresiye darp eden müdürün oğlu tepkilerin ardından tutuklandı

 

Kaynak: İHA