6’lı masanın kapılarını kapattığı Hüseyin Baş’tan ilk paylaşım! “Sakin”

Yayın tarihi: 14 Kasım 2022 Pazartesi 11:13 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2022 Pazartesi 11:17 pm

6’lı masanın bugünkü zirvesinde ele alınması beklenen BTP Lideri Hüseyin Baş‘ın ‘ittifaka katılma’ talebine genel başkanlardan olumlu bir yanıt gelmedi. Baş, zirvenin ardından sosyal medyada dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun fotoğrafını paylaşarak “Sakin” notunu düştü.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde bugün gerçekleştirilen 6’lı masa zirvesinde Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın ittifaka katılma talebi de ele alındı.

“ALTILI MASA’NIN GENİŞLEMESİYLE İLGİLİ ÖNERİLERİ GÖRÜŞTÜK”

Görüşme sonrası yayınlanan ortak metinde “Bugün Altılı Masa’nın genişlemesiyle ilgili önerileri de görüştük. Bizler toplumu en geniş yelpazede temsil eden ve 85 milyon vatandaşımızın tamamını kucaklayan bir anlayışla 12 Şubat 2022’de tarihi bir ilke imza attık. Belirlediğimiz ortak ilke ve değerler zemininde beraber çalışma kültürü oluşturduk. Çalışmalarımızı planlı ve programlı bir biçimde sürdürüyoruz. Altı siyasi parti olarak bu çalışmalarda büyük bir mesafe kaydettik ve bundan sonraki süreçte de Altılı Masa zemininde en kısa zamanda bu çalışmaları tamamlamaya odaklandık” ifadeleri yer aldı.

Hüseyin Baş’tan Altılı Masa’ya: Girmem istenmiyorsa bana söylensin

“SAKİN”

6’lı masanın BTP’ye kapılarını kapatmasının ardından gözler Hüseyin Baş’a çevrildi. Zirvenin ardından sosyal medya hesabından Ronaldo fotoğrafını paylaşan Baş, paylaşımına ‘Sakin’ notunu düştü.

“GENÇLER KAFALARINA KOYDUĞU ŞEYİ YAPAR”

Daha sonraki paylaşımında ise Baş, gençlik vurgusu yaptı yaptı ve “Gençleri iyi tanıyın, kafalarına bir şey koyduklarında yaparlar. Biz yine de iktidarın seçimi kazanamaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Altılı Masa toplantısı sonrası liderlerden peş peşe paylaşımlar