6’lı Masa yarın basın açıklaması yapacak

Yayın tarihi: 5 Haziran 2022 Pazar 10:44 pm - Güncelleme: 5 Haziran 2022 Pazar 10:44 pm

6’lı masanın genel başkan yardımcılarının oluşturduğu Seçim Güvenliği Komisyonu yarın Ankara’da toplanacak. Komisyon yarın yapılacak basın açıklamasında yol haritasını duyuracak.

CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, ve Saadet Partisi genel başkanlarının 29 Mayıs’taki zirvesinin ardından yapılan açıklamada, oluşturulan Seçim Güvenliği Komisyonu’nun planlama aşamasına geçtiği belirtilmişti. Komisyon yarın Ankara’da bir basın açıklaması yaparak yol haritasını duyuracak.

TÜM DETAYLAR AKTARILACAK

CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, Demokrat Parti Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı İlay Aksoy, Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat ile Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Hasan Bitmez’den oluşan Seçim Güvenliği Komisyonu, yarın saat 12.00’de, Çankaya’daki TBB Litai Konukevi’nde buluşacak.

Seçim Güvenliği Komisyonu, bugüne kadar yapılan çalışmaları, mutabakata varılan hususları ve işbirliğinin yol haritasını kapsayan bir basın açıklaması yapacak.

Kılıçdaroğlu: 6’lı masa dağıldı söylemlerine inanmayın