67W kablosuz şarj üzerinde çalışıyor

Yayın tarihi: 29 Ocak 2021 Cuma 7:31 am - Güncelleme: 28 Ocak 2021 Perşembe 6:41 pm

MIUI 12.5 beta yapısının incelemesi, Xiaomi markasının 67W kablosuz şarjı destekleyen iki yeni telefon üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Söz konusu iki telefonun kod adı “yıldız” ve “mars”.

Çinli teknoloji devi adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirket şimdi de akıllı telefon pazarına 67 W kablosuz şarj desteği olan iki yeni model üzerinde çalışmalar yapıyor. Söylentiler, bu cihazlardan birinin muhtemelen hala duyurulmamış Mi 11 Pro olduğunu, ancak diğerinin bir sır olarak saklandığını gösteriyor.

67W

Diğer cihaz Bu bir Mi 11 Ultra da olabilir. Henüz bu bilgi kesin değil. Ancak kesin olan tek bir şey var, model isimleri K1 ve K1A ile bittiği için bu telefonlar bir şekilde birbirleriyle ilişkili. Bu durum ayrıca, bunların aynı telefon olduğu ancak farklı bölgeler için tasarlandığı anlamına da gelebilir. Ek olarak bilinenler arasında “star” isimli modelin kesinlikle Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setiyle çalışacağı da var.

İlginç bir şekilde, en son rapor, Mi 11 Pro’nun 80W kablosuz şarjı destekleyeceğini öne süren daha önceki bir haberle tezat oluşturuyor. Öyle görünüyor ki yakın zamanda söz konusu teknolojiye sahip bir telefon görmeyeceğiz. Bunun dışında Xiaomi, daha önceden 80 W kablosuz şarj cihazı üzerinde çalışıyordu. Ancak ortaya çıkan bu bilgiye göre şirket, 67 W üzerinde çalışmalara devam etmeye başladı. Yeni modeller hakkında şuan için başka bilgi bulunmuyor. İlerleyen günlerde daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Yüzüklerin Efendisi dizisi için beklenen haber geldi