65 cep telefonu çalan hırsızlar kamerada

Yayın tarihi: 20 Nisan 2022 Çarşamba 11:05 am - Güncelleme: 20 Nisan 2022 Çarşamba 11:05 am

İstanbul Arnavutköy’de telefoncunun iftar vakti orucunu açmak için evine gitmesini fırsat bilen iki kişi, ezan okunduktan birkaç dakika sonra levyeyle kapısını açtıkları dükkandan 350 bin lira değerindeki 65 telefonu çaldı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Telefon bayisi sahibi Abdülcelil Korkmaz, geri döneceği için kepenkleri kapatmadığı dükkanın kapısını kilitleyip, iftar için evine gitti. Akşam ezanının hemen ardından gelen iki kişi, kapısını levyeyle açtıkları dükkana girdi. Şüpheliler, tezgahtaki piyasa değeri yaklaşık 350 bin lira olan 65 cep telefonunu iki dakika içinde çalarak kayıplara karıştı. Mahalle muhtarının haber vermesiyle gelen Abdülcelil Korkmaz, dükkanının boşaltıldığın görünce hayatının şokunu yaşadı. İş yerinin ortasına oturarak ağlayan Korkmaz’ı, mahalle sakinleri ve yakınları sakinleştirebildi. Bildirilmesiyle gelen polis ekipleri olaya ilişkin çalışma başlattı.

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA

Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin dükkana girip önce ceplerine doldurmaya çalıştıkları telefonları, sığmayınca kasaya koyup, götürmeleri görülüyor.

Hırsızlık için eve giremeyince ayakkabıları çaldı