60 yıl beyninin yarısı olmadan yaşayan adam doktorları şaşkına çevirdi!

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:48 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 11:22 pm

Rusya’da 60 yaşındaki adamın gittiği hastanede beyninin yarısı olmadığı ortaya çıktı. 60 yaşındaki adamın vücut fonksiyonlarında hiçbir eksiklik görülmemesi büyük ise şaşkınlıkla karşılandı.

Sputnik’in Rus basınında yer alan haberlerden aktardıklarına göre, Moskova Bölgesi’ndeki bir sağlık merkezine ‘geçici iskemik atak’ şikayetiyle başvuran hastanın beyninin yarısı olmadan yaşadığı ortaya çıktı. Doktorlar, sıra dışı klinik vaka karşısında şaşkınlıklarını gizlemezken 60 yaşındaki emekli mühendisin tüm vücut fonksiyonlarını eksiksiz kullanabilmesi bu bulguyu daha şaşırtıcı kıldı.

Rus basınında yer alan habere göre Moskova Bölgesi’ndeki bir sağlık merkezine ‘geçici iskemik atak’ şikayetiyle başvuran hastanın beyninin yarısı olmadan yaşadığı ortaya çıktı.

Doktorlar, sıradışı klinik vaka karşısında şaşkınlıklarını gizlemezken 60 yaşındaki emekli mühendisin tüm vücut fonksiyonlarını eksiksiz kullanabilmesi bu bulguyu daha şaşırtıcı kıldı.

Üniversite okuyan, askerliğini yapan, aile kurup iki çocuk sahibi olan 60 yaşındaki hasta, “Tamamen kusursuz bir hayat yaşadım. Beni hiçbir şey rahatsız etmedi ve meşhur olmak istemiyorum” diyerek daha fazla tahlil yapılmasını reddetti ve hastaneden ayrıldı.