5MP’lik makro kameralı Galaxy A51 geliyor

Yayın tarihi: 25 Kasım 2019 Pazartesi 12:11 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2019 Pazartesi 12:11 pm

Samsung önümüzdeki günlerde A serisinin yeni modellerini, teknoloji tutkunlarının beğenisine sunacak. Güney Koreli teknoloji devi hali hazırdaki A serisi modellerde 4’lü ana kamera kurulumu kullanmayı tercih etmişti. Bu cihazlarda ana kameraya ultra geniş açı, telefoto ve derinlik sensorleri eşlik ediyordu. Galaxy A51, 5MP’lik makro kamerayla gelecek.

Görünen o ki yeni A serisi modellerinde bu durum biraz değişecek. Güney Kore kaynaklı bazı raporlara göre Samsung önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan yeni orta segment modeli Galaxy A51’de telefoto lens yerine makro lens kullanmayı düşünüyor.

galaxy a51

Böylece telefonun maliyeti de hatırı sayılır oranda düşürülmüş olacak. Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa Galaxy A51, 12MP’lik ultra geniş açılı lens yerine 5MP’lik makro lens ile gelecek.

Bu lensin Galaxy A71 modelinde de kullanılacağı tahmin ediliyor. Elbette konu hakkında Samsung’dan yapılmış net bir açıklama olmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Dolayısıyla bu bilgilerin kesinleşmesi için bir süre daha beklemek zorundayız.

Bu ülkelerde internet erişimi cep yakıyor!