Studio Display’in hatası güncelleme ile düzeltecek

Yayın tarihi: 19 Mart 2022 Cumartesi 10:00 am - Güncelleme: 18 Mart 2022 Cuma 2:41 pm

Mac Studio, bazı yaratıcı profesyoneller için iyi bir makine olabilir, ancak ona eşlik eden Apple Studio Display’in biraz cilalanması gerekiyor.

Bir Apple sözcüsü , Studio Display ürününün web kamerasının beklenildiği gibi davranmadığından dolayı sorun çıkarttığı ve bu sorunu çözmek için yazılımın güncelleneceği söyledi. . Şirket, düzeltme için bir zaman çizelgesi veremiyor. Gelen şikayetlere göre Studio Display web kamerasının görüntü kalitesi ile ilgili bazı problemler bildirilmiş durumda. Örneğin bu kameranınb iyi aydınlatmalı bir ortamda bile grenli ve soluk video kalitesi ile ortalamanın altında olduğu söyleniyor.

Apple Studio Display

 

Center Stage’in otomatik çerçeveleme özelliği bu sorunu maskelemeye yardımcı oluyor fakat bu sorunu ortadan kaldıramıyor. Hem 2021 MacBook Pro’nun kamerasının yüksek kalitesi hem de kısmen web kamerası görüntülerini işlemek için tasarlanmış bir A13 yongasının varlığı göz önüne alındığında sorun oldukça garip. Apple, güzel görünümlü bir resim üretme bilgisine ve araçlarına sahip. Yine de Studio Display’in web kamerası satın alma kararınızda büyük rol oynayacaksa güncellemeyi beklemeniz yararlı olabilir.

Bir monitöre 1.599 dolar harcayacaksanız, tüm özelliklerinin mümkün olduğunca iyi çalıştığını bilmek istersiniz. Güncelleme mevcut problemleri çözdüğünde uygulamanın kalitesi bariz bir şekilde artacak. Ancak Apple tarafından konuyla ilgili resmi açıklama gelmeden net bir şey demek zor . Şirketin sunduğu güncelleme ile kamera peformansı yüzde yüze yakın düzeltmesi şart.

Instagram için kısıtlama kararı: Yeni kontroller geliyor