Fortnite sorunu devam edebilir

Yayın tarihi: 1 Ocak 2022 Cumartesi 12:00 pm - Güncelleme: 31 Aralık 2021 Cuma 10:55 pm

En popüler battle royal oyunları içerisinde yer alan fortnite dünya genelinde milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Bu durum aynı zamanda devasa sunuculara sahip olmasına neden oluyor.Büyük sunucular aynı zamanda çok büyük problemler anlamına geliyor

Geçtiğimiz günlerde fortnite sunucularına erişim sağlanamadı. uzun süre boyunca yaşanan erişim problemi nedeniyle oyuncular zor durumda kaldı. Fortnite ekibi konuyla ilgili bazı açıklamalara yer verdi.

Fortnite ekibi tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında problemin farkında olduklarını söylediler. Yani şimdilik ekip konunun farkına vardı. Şimdi ise hızlı bir şekilde adım atmaları gerekiyor. Dün akşam eşine problem bugün devam edebilir. Ekibin işinin zor olduğunu söyleyebiliriz.

fortnite

Hatırlayacağınız üzere Facebook platformunda da benzer çöküşler yaşanmıştı. Sunucuların çökmesi nedeniyle kullanıcılar erişim problemi yaşadı. Sadece Facebook değil aynı zamanda WhatsApp ve Instagram platformlarına da erişim sağlanamadı. Fortnite ekibi ise yine çok fazla oyuncuya sahip olmalarının cezasını çekiyor.

Logitech G435 kablosuz oyuncu kulaklığı incelemesi: Oyunlar, filmler ve müzikler için

Fortnite sunucularına erişilemiyor haberlerini bugün bol bol duyabilirsiniz. Sunucularda yaşanan aksaklıklar kısmi olarak giderirse bile yine de tamamen problem ortadan kaldırılmadı. Twitter platformu üzerinden fortnite ekibi tarafından yapılacak paylaşımlar merakla bekleniyor.