52 yaşındaki kadının şüpheli ölümü

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 3:01 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 3:01 pm

2 çocuk annesi Ayşe Kartal, 6. katta bulunan evinin balkonundan şüpheli bir biçimde düşerek yaşamını yitirdi. Kartal’ın daha önce eşinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

İstanbul Beylikdüzü‘nde 14 katlı binanın 6. katında yaşayan 52 yaşındaki Ayla Kartal sabah saatlerinde dairesinin balkonundan düştü. 2 çocuk annesi Kartal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kartal’ın eşi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

DAHA ÖNCE EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Ayla Kartal’ın, daha önce eşi ile yaşadığı alacak verecek tartışması nedeni ile polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Kartal’ın bir süredir eşi ile de problemleri olduğu da iddia edildi.

Olayın görgü tanıklarından bir işyerinin çalışanı, “Sabah bir kadın geldi işyerime. Bir kadının yerde yattığını söyledi. Ambulansı aradık. Nabzı yoktu. Ambulans geldi, alıp götürdüler. Yerde yatıyordu. Biz aradıktan sonra polis ve ambulans geldi” ifadelerini kullandı.

Olayın görgü tanıklarından Ramazan Çınar, “Ayla hanımın kendini balkondan attığı söyleniyor. Sabah beni aradılar. Bina sakinlerinden biri, bir kadının yerde yattığını söyledi. Çıktığımda Ayla hanım yatıyordu. Ambulansı ve eşini aradık geldiler, ambulansla hastaneye götürdüler” dedi.

Polis ve cumhuriyet savcısının olay hakkında incelemeleri devam ediyor.

Beylikdüzü’nde kadına şiddet: Başında erkek yok, seni muhatap almıyorum!