50 kişinin koronavirüse yakalandığı söylenmişti! Antalyaspor’un yeni test sonuçları negatif çıktı

Yayın tarihi: 19 Eylül 2020 Cumartesi 12:45 am - Güncelleme: 19 Eylül 2020 Cumartesi 12:49 am

Kulüp bünyesindeki 50 kişinin koronavirüse yakalandığını duyuran Antalyaspor’dan yeni bir açıklama geldi. Açıklamada özel bir klinikte yapılan test sonuçlarında yanlışlık olduğu son yapılan testlere göre 1 futbolcunun ve 1 personelin korona pozitif olduğu söylendi.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, öğle saatlerinde yaptığı açıklama ile kulüp bünyesindeki 50 kişinin korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Kulübün bu açıklamasının ardından, takımın yarın Beşiktaş ile oynayacağı maçın akıbeti de merak edilmişti.

Antalyaspor’dan yapılan yeni bir açıklamaya göre, pozitif hastaların testlerinin negatife döndüğü belirtildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Fraport TAV Antalyasporumuzun yarın Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesi özel bir laboratuvarda yaptırılan Covid-19 testlerinde bazı tutarsız sonuçlar alınmıştır.

Bilahare Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Protokolü gereği Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne yaptırılan resmi test sonuçlarına göre 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde Covid-19 bulgusuna rastlanmıştır. Gerekli izolasyon sağlanmış önlemler alınmıştır.

Takımımız, Beşiktaş maçı için planlanan şekilde özel bir uçakla İstanbul’a hareket edecektir.”

“GEÇMİŞ OLSUN”

Öte yandan konuya ilişkin bir Twitter paylaşımı da Beşiktaş’tan geldi. Siyah-beyazlı takım “Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu ve personelinize geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” diyerek Antalyaspor’a geçmiş olsun dileklerini iletti.