‘5 sene de ben sizi dolandırayım’ diyen bağımsız aday isyan etti! ‘Bitirdin beni Elazığ’

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 7:09 am - Güncelleme: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 7:09 am

Elazığ’da bağımsız aday Hacı Güneş kesinleşmemiş sonuçlara göre aldığı oya isyan etti, sedye üzerinde fotoğraf paylaşarak “Bitirdin beni Elazığ” dedi.

“Beni de deneyin, bir beş sene de ben sizi dolandırayım” sözleri ile gündem olan Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Muhammed Hacı Güneş, Anadolu Ajansı’nın kesinleşmemiş sonuçlarına göre 1869 oy aldı. Twitter’dan sedye üzerinde fotoğraf paylaşan Güneş, “Bitirdin beni Elazığ. Bu saatten sonra neyine güveneyim ben senin Elazığ” diyerek sonuçlara isyan etti.

CANLI SEÇİM SONUÇLARI (ANKA) TIKLAYIN

Gazete Duvar’ın aktardığına göre Güneş, yaptığı paylaşımda ise “Sandıklara sahip çıkın. Daha noktayı koymadım” demişti.

Kılıçdaroğlu: İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız

‘O TELEFON ELLERİNDE TİTREYECEK’

Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, seçimler öncesinde yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. “Yahu bir 5 sene de beni deneyin. Vatandaşlarımız bize yetki versinler. Bir 5 sene de ben sizi dolandırayım. Bir 5 sene de ben telefonlarımı kapatayım. Bize layık görmüyor musunuz?” diyen Güneş’in seçilmesi durumunda gerçekleştireceğini söylediği projeleri şöyleydi:

“Telefonlarımız herkese açık olacaktır. Mecliste görevimiz olmadığı sürece gelip alt tabakadaki insanlarla ilgileneceğiz. Seçildiğim takdirde vay ki kamu kurum ve müdürlerinin haline o telefon ellerinde titreyecek. Bugün Ankara, cumhurbaşkanı beni tanıyor. TBMM’de 4. adamım, Elazığ’a istediğinizi alacağım. Elazığ’a yeni bir güneş doğuracağım. Hızlı tren, Pertek Köprüsü gibi projeleri dile getirip herhangi bir projeyi hayata geçireceğim. 5 yıl da ben o kırmızı koridorlarda gezeyim’.”

Sinan Oğan’dan ikinci tur açıklaması

‘Yetki verin, bir 5 sene de ben sizi dolandırayım’