5 kişinin vurulduğu kahveye molotoflu saldırı

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2023 Salı 6:45 am - Güncelleme: 30 Mayıs 2023 Salı 6:45 am

İzmir’de dün alacak tartışmasının silahlı çatışmaya döndüğü ve 5 kişinin vurulduğu kahvehaneye bugün molotof kokteylli saldırı düzenlendi.

İzmir Konak’ta dün akşam saatlerinde borç-alacak nedeniyle çıkan ve 1’i ağır 5 kişinin yaralandığı silahlı kavganın yaşandığı kahvehane bugün, kundaklandı.

Olay dün akşam Zafertepe Mahallesi’ndeki kahvehanede başladı. Aralarında borç- alacak meselesi nedeniyle husumet olan iki grup, konuşmak için bir araya geldi. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyüp silahlı çatışmaya dönüştü. Karşılıklı silahların kullanıldığı olayda Abdulkadir Y. (24) başından, kardeşi Ali Y. ve 3 kişi daha vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralıların tedavisi devam ederken, bu akşam motosikletli iki kişi kahvehaneye molotof kokteylli saldırı düzenledi. Kahvehanede bulunan az sayıda müşteri panik içinde dışarı çıkarken, şüpheliler motosikletle olay yerinden kaçtı. Kahvede çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

CHP binasına molotof atan saldırgan tutuklandı