5 gollü maçta kazanan Galatasaray

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 9:55 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 10:27 pm

Galatasaray, Süper Lig’de 37. haftanın kapanış maçında Adana Demirspor’u ağırladı. Karşılıklı gol düellosuna dönen maçı Galatasaray 3-2 kazandı.

Süper Lig ‘in 37. haftasının kapanış maçında Sarı-Kırmızılılar, Adana Demirspor’u ağırladı. 2 maçtır kazanamayan Galatasaray , bu sezon son kez Nef Stadı’nda oynadığı maçta taraftarını üzmedi. 9’da Cimbom kiralık gönderdiği genç yıldızı Yunus Akgün’ün golüyle 1-0 geriye düştü.

30’da Berkan Kutlu’nun şutunda top Samet Akaydın’ın eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Bafetimbi Gomis hata yapmadı ve skora dengeyi getirdi: 1-1. 55’te Kerem Aktürkoğlu, Babel’in ortasında arka direkte kafayı vurdu ve Cimbom’u 2-1 öne geçirdi. 63’te Kerem bu kez asisti yaptı, Gomis ceza alanında bitiriciliğini konuşturdu ve skorboardu 3-1 yaptı.

67’de ise İtalyan yıldız Mario Balotelli sahneye çıktı. Tecrübeli futbolcu uzaklardan kazanılan frikikte topun başına geçti ve harika bir şutla Muslera’yı avlayarak farkı 1’e indirdi: 3-2.

73’te Babel sağ kanattan yerden içeri çevirdi, Gomis vurdu, ağları sarstı ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Bu dakikadan itibaren mücadeleden başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşmayı Galatasaray sahasında 3-2 kazandı.

Bu sonuçla bu sezon Nef Stadyumu’nda son kez maça çıkan Aslan taraftarına galibiyetle veda etti. Sarı-Kırmızılılar puanını 51 yaptı, Adana Demir ise 52 puanda kaldı.

Yunus Akgün Galatasaray’a gol attı tüm tribünler alkışladı