5 altcoin tavsiyesi ile dikkat çekti

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2021 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe 12:45 pm

Kripto para piyasasındaki ünlü analistlerden biri 5 altcoin tavsiyesi ile dikkat çekti. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Malum kripto para piyasası bir süredir zor durumda. Piyasanın geneline baktığımızda olumsuz bir tablonun hakim olduğunu biliyoruz. Son 2 haftadır devam eden düşüşte pek çok yatırımcı zarara uğradı.

BTC başta olmak üzere pek çok altcoin yüzde 50’nin üzerinde değer kaybetti. Bir ara 64 bin dolar seviyelerine kadar çıkan BTC bir anda 32 bin dolara geriledi. Şu sıralarda da yine BTC tarafında 40 bin dolar mücadelesi sürüyor.

Peki bu tabloda yatırımcıların güvenebileceği altcoinler hangileri? Açıkçası piyasada güven veren bir görünüm olduğu söylenemez. Fakat yine de bazı analistler uzun vadede birkaç altcoinin fark yaratacağına inanıyor.

altcoin

Şimdi gelelim analistlerin altcoin tavsiyelerine. Bazı analistlere göre uzun vadede kripto paraların tekrardan değer kazanması pek de zor değil. Hatta yıl sonuna kadar tamamen farklı bir tablo ile karşılaşacağımızı iddia edenler bile var.

Peki önerilen altcoinler hangileri? Bazı analistler özellikle ADA, LINK, ETH, DOT ve BNB’nin önümüzdeki süreçte de isminden sıkça söz ettireceği konusunda hemfikirler.

Fakat kripto para piyasası son derece riskli bir bölge. Dolayısıyla burada neyin ne olacağını kestirmek hiç ama hiç kolay değil.

Dolayısıyla yatırım tavsiyelerine kulak asmamanızı öneririz. Dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Kripto para piyasası yeşile büründü