43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale’de gece yarısı bayram trafiği

Yayın tarihi: 8 Temmuz 2022 Cuma 1:27 am - Güncelleme: 8 Temmuz 2022 Cuma 2:09 am

Şehirler arası ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı “kilit kavşak” Kırıkkale’de, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yollara akın eden vatandaşlar gece yarısı trafik yoğunluğu oluşturdu. Kara yolundaki araç trafiği drone ile havadan görüntülendi.

Kurban Bayramı dolayısıyla verilen 9 günlük süreyi tatil beldelerinde veya memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı “kilit kavşak” Kırıkkale’de, trafik yoğunluğuna neden oldu. Özellikle Kırıkkale-Ankara kara yolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar yavaş ilerlerken, trafik ekipleri de ulaşımın aksamaması için çaba gösteriyor. Gece yarısı uzun araç kuyruğunun trafik drone ile havadan görüntülendi.

Kara yolları ekipleri de trafiğin aksamaması için bazı kavşakları geçici olarak kapattı. Trafik yoğunluğunun Arefe gününde de artarak devam etmesi bekleniyor.

Bayram trafiği başladı!

BOLU’DA YOĞUNLUK BAŞLADI

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu’nun Düzce ve Bolu kesiminde akıcı yoğunluk oluşturuyor.

Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen sürücüler, yola çıkmaya başladı. Sürücülerin gidecekleri yerlere hareketiyle özellikle otoyolun Ankara yönünde Kaynaşlı 1, 2 ve 3. viyadük, Bolu Dağı Tüneli, Abant Kavşağı, Yumrukaya, Yeniçağ, Dörtdivan ile Gerede Karadeniz bağlantı kesiminde akıcı yoğunluk yaşanıyor. Güzergahta görev yapan trafik, jandarma ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışma yürütüyor. Trafiğin yarın daha yoğun olması bekleniyor.