400 farklı hastaneye gitti yine de iyileşemedi…

Yayın tarihi: 21 Şubat 2020 Cuma 2:35 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2020 Cuma 2:36 pm

Londra’da bir kadın havlu ısıtıcısının yanında sıkışınca sıcaktan bayıldı. Boynu yanan kadın acılar içinde ailesi tarafından kurtarıldı. Acıdan hiçbir şey hissedemeyen 33 yaşındaki Natalie, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

The Sun’ın haberine göre 2014 yılında olan olayda Natalie 400’den fazla hastaneye gittiğini ve yanıkları iyileştiremediğini söyledi. Londra’nın kuzey batısında yaşanan olayda yeni bir iş başvurusu için hazırlanıyordu. Fakat aniden bayılınca banyoda bulunan havlu ısıtıcısına sıkıştı. Boynu yanan kadın ”anne anne” diye bağırdı. Sesini duyan annesi hemen koşarak kızını sıkıştığı yerden çıkardı. Acılar içinde yatağa yatırılan Natalie, ambulansla birlikte hemen Barnet General Hospital hastanesine kaldırıldı. Boynuna dikiş atıldı ve birkaç gün sonra taburcu edildi.

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen iyileşemeyen Natalie, 400 taneden fazla hastaneye başvurdu fakat hiçbirinin iyileştiremediğini söyledi.”İlk gittiğim hastanenin acil bölümünde boş yer olmadığı için yatak sırası bekledim, yatak bulduktan sonra battaniye ve yastık vermediler, bir doktorun yarama bakması ve yaramı sarması için üç saat bekledim” dedi.

Daha sonra Chelsea ve Westminster Burns Centre’a transfer edilen Natalie, bir dakika’dan az yanmasına rağmen boyun kaslarına ve sinirlerine ciddi zararlar verdi. İlerleyen günlerde pansuman yapmasına rağmen iyileşemeyen Natalie, kalçasından alınan doku boynuna nakledildi. Ama bu ameliyat başarısız oldu. Kasıklarından alınan doku ile ameliyat başarılı oldu. Bununla birlikte 15 tane daha ufak ufak operasyonlar geçirdi.

İlerleyen zamanlarda boynunda şişme yaşayan Natalie, Botox ve lazer tedavileride gördüğünü söyledi. Tüm bu olanlara rağmen iyileşemediğini ve boynunda kalıcı iz kaldığını söyledi.